All you can play

Heb je nog nooit een VR-bril opgehad? Wil je zelf de meest populaire spellen kiezen, en spelen!  Ervaar dan met je vrienden de verschillende spellen in onze VR Arcade en ontsnap even aan de realiteit. Kies bij het boeken All you can play

Je huurt een VR headset met daarop een groot aanbod in games. Je kan dit solo spelen maar ook tegen of met andere spelers. Van actie games tot sport en van avontuur tot puzzelen, alles is mogelijk!

 m.u.v VR Lasergamen,  Freeroam & VR Racen 

SOLO / SHARE

Voor de VR Arcade heb je keuze uit 2 opties. Solo of Share. Met solo heb je een eigen speelveld met een High end game computer en de HTC Vive PRO VR Bril!  Dit speelveld huur door de gekozen spelduur. Met Share deel je een speelveld met een vriend, vriendin, of collega!

Cover afbeelding van beat saber

Als je vriend of vriendin speelt, hoef je je ook niet te vervelen. Kijk mee op de tv schermen hoe jou vrienden stuntelen in de wereld van VR onder het genot van een drankje. Dit is ook zeer vermakelijk!

Wij hebben 12 speelvelden beschikbaar, het maakt niet uit hoeveel VR-headsets je huurt, alle speelvelden zijn met elkaar verbonden. Ideaal voor personeels feestjes, vrijgezellenfeestjes verjaardag feestjes. Strijd met elkaar als een team of neem het tegen elkaar op

Boven iedere speelveld hangt een scherm wat het kijken zeer vermakelijk maakt!

Neem een drankje aan onze bar om bij te kletsen over jou epische vr ervaring.

De House of VR is de perfecte locatie voor ieder soort uitje.

Uiteraard zorgen onze VR hosts voor u veiligheid en een geweldige speelervaring.

VR ARCADE GAMES

Ontdek onze beste VR Arcade spellen

elven assassin cover afbeelding

Elven Assassin

Pistol Whip

Richie’s Plank Experience 

Angry Birds 

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?