AFTER THE FALL – LB VR EDITION

Een meeslepend VR avontuur in een post-apocalyptisch Los Angeles

AFTER THE FALL – LB VR EDITION

Gebaseerd op de award-winning game After The Fall! Een VR ervaring waarin je vrij rond kunt dwalen in een post-apocalyptische Los Angeles. Ontdek je je diepste angst voor hoogtes, donkere kamers en claustofobische medische ruimtes.Je bent niet gebonden door snoeren of andere obstakels en zal hierdoor de ultieme vrijheid ervaren waardoor beide realiteiten vloeiend in elkaar over zullen gaan. Bundel je krachten met maximaal 4 spelers tegelijkertijd, overwin hordes van Snowbreed en bereid je voor op het ultieme gevecht tegen de Smasher!

GenreShooter- Free-roam
Aantal spelers2 tot 4 spelers 
Ervaring45 minuten
Spelduur25 minuten
VR GearHaptic feedback vest* beperkt aantal vesten 
Prijs€29.95 PP
LeeftijdMinimaal 12 jaar

Los Angeles. 1980s

Als een groep van Runners, is het jullie taak een zendmast op een wolkenkrabber te activeren. Terwijl jullie team per metro richting de stad rijdt, zal Luna de missie via radio begeleiden. De missie zal zowel in de openlucht als donkere kantoor lobbies uitgevochten moeten worden. Lukt het jullie de generatoren te heractiveren? Dan kunnen jullie steeds een aantal verdiepingen hoger in de toren en zal de weerstand van de Snowbreed steeds heftiger toenemen!

ALLES-IN-1 ERVARING

Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit:

  • Check-in
  • Briefing
  • VR ERVARING
  • Team foto
  • Tijd voor opscheppen onder het genot van een drankje aan onze bar
Animatie van personen die een VR game spelen

FREE-ROAM VR EXPERIENCE

Onze free-roam ervaringen houden in dat je vrij kan rondlopen in een open ruimte zonder vast te zitten aan een kabel die je beweging beperkt. Met maximaal 4-6 spelers tegelijk kan je hierdoor vrij rondlopen door onze VR Arena. Je stapt dus daadwerkelijk het spel in, ziet je medespelers en moet samenwerken om een uitweg te vinden. De meest intense VR beleving van dit moment!

*

4 personen in een vliegtuighangar met VR-gear

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 82 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?