STAP MIDDEN IN HET SPEL!

GEAR UP > PLAY > EXPERIENCE!

Zeg vaarwel tegen controllers! En hallo tegen
vrij rond lopen!

“Free Roam VR” -is een revolutionaire technologie en geeft je de volledige bewegingsvrijheid binnen onze VR Arena! Met behulp van full-body tracking worden je fysieke bewegingen gedetecteerd in Virtual Reality.

Je kan je medespelers horen & zien in VR. Loop, buk, ren. Haal jij de beste score? We zitten midden in het centrum van Leeuwarden!

Bij ons speel je de beste VR games. Ervaar het zelf!

Gear up!

Play!

Share!

FREE ROAM EXPERIENCE VR GAMES

Ontdek onze beste Free Roam Experience spellen

coverafbeelding van the hallow

The Hallow 

arizone sunshina cover afbeelding

Arizona Sunshine – LB VR Edition

Shmooter VR Lasergamen

Ghost Patrol

Zombie Warriors

The Corsair’s Curse

Eclipse

WW1: Line of Fire

Rotten Apple

Paranormal Pest Control

Mission Maybee

Cover afbeelding the raft

After the Fall LB-VR EDITION

Jumpers

Goblin’s Quest: The Uprising

Onze VR ervaringen

Verken samen met je team virtual reality en ga op uitdagende missie. Klaar om je eigen verhaal te schrijven? Kies uit verschillende VR Zones. Speel 60 minuten een VR Escaperoom Of loop vrij rond in onze VR Arena. Ben je klaar om in een virtuele wereld te stappen en het onmogelijke te verkennen?

Corsair’s Curse is een grootschalige free-roam VR escape ervaring waarmee 2 tot 4 spelers fysiek rond kunnen lopen als piraat in het vervloekte schip van de piratenkapitein Corsair in een escape avontuur van ongekende grootte! Lukt het jou en je teamgenoten samen de puzzels van Corsair op te lossen en de vloek te verbreken?

Missie 1: Missile base

Om een einde te maken aan de zombie apocalypse zul je een nucleaire raket handmatig moeten lanceren! Alleen of met een team van maximaal 4 spelers moet je een door zombies bezette raketbasis binnendringen, de lanceerinstallatie vinden en natuurlijk op tijd evacueren!

Shmooter

Hou je van spellen als Counter-strike of Quake Arena? Deze VR Lasergame is een Multiplayer Shooting Experience        =(ieder voor zich). Elke speler krijgt voorafgaand een krachtige backpack pc, VR headset, VR gun, sensoren/trackers om zijn/haar handen en voeten.

Tijdens een korte introductie dompelen we je onder in de wereld van VR. Daarna gaan we terug naar de 19e eeuw, waar wel eens vreemde dingen gebeurden. Ga samen met je team op zoek naar het abnormale! Aangespoord door een misterieuze magiër, wat zal je allemaal tegenkomen? Vanaf 12j

Color Ghosts zijn een vreemd landhuis binnengevallen. Gewapend met je zaklamp en Hue Blaster, zip en zap je samen (of alleen ) de kleurrijke bezoekers weg. Vind je weg door het doolhof van betoverde gangen, verzamel krachtige kristallen en werk samen als een team om de boze Ghost King te verslaan!

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?