VR RACING

De beste racegames in VR
Stap de wereld van Virtual Reality binnen en jouw race experience verandert in een ongelooflijke ervaring. Draag je een bril, dan is dat geen enkel probleem. Ook dan kun je racen in de wereld van Virtual Reality en de meest realistische race experience beleven.
GenreRacing
Aantal spelers2 – 4 spelers
Prijs €19.99 PP
LeeftijdAlle leeftijden (8+)
Spelduur30 min + 30 min. per extra team
VR GearLogitech G920, Game Seat AX-RF1 – Valve Index- 

 

1 tegen 1

Neem het tegen elkaar op in een potje virtual reality racing.

Online multiplayer

Ga de uitdaging aan en speel online tegen de hele wereld.

BELEEF HET ULTIEME RACE GEVOEL

Racen in een formule 1 wagen is helaas niet voor iedereen weggelegd.

Gelukkig is het wel mogelijk om dit gevoel heel dicht te benaderen.

RACE SEAT

Met de Game Seat AX-RF1 die wij hebben zit je zeer comfortabel en goed, voeg daarbij het Logitech G920 stuur en pedalen toe, en je hebt de perfecte set-up om een zo realistisch mogelijke race ervaring te beleven.

VEEL KEUZE

Met het spel Project Cars 4 VR PRO speel je een van de meest meest realistische race simulators die er is. Met ruim 50 verschillende banen en meer dan 150 auto’s om uit te kiezen is er voor ieder wel een perfecte combinatie.

SAMEN SPELEN

Met een totaal van 2 race seats inclusief VR-brillen kun je met 2 mensen tegelijk racen. Race je liever met je vrienden alleen? Of race je liever met je vrienden tegen computer gegenereerde tegenstanders? Bots

MEEKIJKEN

Kom je met meer mensen tegelijk en speel je om de beurt? Laat dat de pret niet bederven! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat iedereen kan meekijken.

ERVAAR DE MOGELIJKHEDEN
Met het spel Project Cars 4 PRO VR Arcade editon speel je een van de beste en meest realistische race simulators die er op dit moment op de markt is. Dit spel is al jaren een hit bij de VR arcades ter wereld. Met ruim 50 verschillende tracks en meer dan 150 auto’s om uit te kiezen is er voor elk een combinatie die je altijd al hebt willen uit proberen.

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 23 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?