VR RACING

De beste racegames in VR

Kom racen als een echte formule 1-coureur

Stel je voor: je stapt in, hoort én voelt de motoren ronken, voelt je stuur trillen en de adrenaline bouwt zich op in je lichaam… Je staat op het punt om het circuit op te rijden in jouw eigen formule 1-wagen. Terwijl je gas geeft, begint de race tegen jouw vrienden of een virtuele tegenstander. Wie gaat er winnen?

GenreRacing
Aantal spelers2 – 12 spelers
Prijs 1 race seat €35,-
LeeftijdAlle leeftijden (8+)
Spelduur60 Min
VR GearTrustmaster TS-XW,  PLAYSEAT® SENSATION PRO

 

1 tegen 1

Neem het tegen elkaar op in een potje virtual reality racing.

Online multiplayer

Ga de uitdaging aan en speel online tegen de hele wereld.

BELEEF HET ULTIEME RACE GEVOEL

Racen in een formule 1 wagen is helaas niet voor iedereen weggelegd.

Gelukkig is het wel mogelijk om dit gevoel heel dicht te benaderen.

RACE SEAT

Met de PLAYSEAT® SENSATION PRO  die wij hebben zit je zeer comfortabel en goed, voeg daarbij de Trustmaster TS-XW, stuur en pedalen toe, en je hebt de perfecte set-up om een zo realistisch mogelijke race ervaring te beleven.

VEEL KEUZE

Met het spel Project Cars 2 VR  speel je een van de meest meest realistische race simulators die er is. Met ruim 50 verschillende banen en meer dan 150 auto’s om uit te kiezen is er voor ieder wel een perfecte combinatie.

SAMEN SPELEN

Met een totaal van 4 race seats inclusief VR-brillen kun je met 4 mensen tegelijk racen. Race je liever met je vrienden alleen? Of race je liever met je vrienden tegen computer gegenereerde tegenstanders? Bots

MEEKIJKEN

Kom je met meer mensen tegelijk en speel je om de beurt? Laat dat de pret niet bederven! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat iedereen kan meekijken.

ERVAAR DE MOGELIJKHEDEN
Met het spel Project Cars 2 VR speel je een van de beste en meest realistische race simulators die er op dit moment op de markt is. Dit spel is al jaren een hit bij de VR arcades ter wereld. Met ruim 50 verschillende tracks en meer dan 150 auto’s om uit te kiezen is er voor elk een combinatie die je altijd al hebt willen uit proberen.

      Professionele Simulator

       Stap in onze PLAYSEAT® SENSATION PRO  en ervaar hoe           het is om een Formule 1 coureur te zijn. Onze                             simulatoren zitten zeer comfortabel, en het stuur heeft                 een krachtige force feedback waardoor je precies voelt               wat de auto  doet.

       We maken gebruik van deTrustmaster TS-XW,                             stuurmotoren  en pedalen. In combinatie met een                       supersnelle game-pc en onze high-end VR headsets                   ervaar je alles in hoge  kwaliteit. Met 90 frames per                    seconde en een resolutie  van 2880 x 1600    pixels kom            je bij de House of VR niets te  kort. Rij je liever zonder                VR headset? Ook dat kan! Al onze setups zijn                             uitgerust met grote 46 inch tv’s

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 138 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?