VR RACING

De beste racegames in VR
Stap de wereld van Virtual Reality binnen en jouw race experience verandert in een ongelooflijke ervaring. Draag je een bril, dan is dat geen enkel probleem. Ook dan kun je racen in de wereld van Virtual Reality en de meest realistische race experience beleven.
GenreRacegame
Aantal spelers2 – 4 spelers
LeeftijdAlle leeftijden (8+)
Spelduur± 5 – 10 min. (heat)
VR Gear

Logitech G920, Game Seat AX-RF1

Valve Index- HTC Vive Pro 2 5K

1 tegen 1

Neem het tegen elkaar op in een potje virtual reality racing.

Online multiplayer

Ga de uitdaging aan en speel online tegen de hele wereld.

BELEEF HET ULTIEME RACE GEVOEL

Racen in een formule 1 wagen is helaas niet voor iedereen weggelegd.

Gelukkig is het wel mogelijk om dit gevoel heel dicht te benaderen.

RACE SEAT

Met de Game Seat AX-RF1 die wij hebben zit je zeer comfortabel en goed, voeg daarbij het Logitech G920 stuur en pedalen toe, en je hebt de perfecte set-up om een zo realistisch mogelijke race ervaring te beleven.

VEEL KEUZE

Met het spel Project Cars 4 VR PRO speel je een van de meest meest realistische race simulators die er is. Met ruim 50 verschillende banen en meer dan 150 auto’s om uit te kiezen is er voor ieder wel een perfecte combinatie.

SAMEN SPELEN

Met een totaal van 2 race seats inclusief VR-brillen kun je met 2 mensen tegelijk racen. Race je liever met je vrienden alleen? Of race je liever met je vrienden tegen computer gegenereerde tegenstanders? Bots

MEEKIJKEN

Kom je met meer mensen tegelijk en speel je om de beurt? Laat dat de pret niet bederven! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat iedereen kan meekijken.

ERVAAR DE MOGELIJKHEDEN
Met het spel Project Cars 4 PRO VR Arcade editon speel je een van de beste en meest realistische race simulators die er op dit moment op de markt is. Dit spel is al jaren een hit bij de VR arcades ter wereld. Met ruim 50 verschillende tracks en meer dan 150 auto’s om uit te kiezen is er voor elk een combinatie die je altijd al hebt willen uit proberen.

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?