TOWER TAG

Virtual Reality Lasergamen

Tower Tag is het Go-To spel voor Virtual Reality Laser Tag, waar 4 tot 30 spelers in 2 teams tegelijkertijd aan de slag kunnen.

Je zou misschien denken dat Tower Tag gewoon een competitief schiet spel is, maar spelers leren snel dat er een hoop tactiek en teamwerk nodig is om Tower Tag onder de knie te krijgen.

Spelers bewegen strategisch over de kaart en veroveren torens en proberen het andere team in het nauw te drijven. Elk platform heeft een centrale toren die kan worden gebruikt voor dekking en om andermans lasers te ontwijken. Torens en platforms veroveren is de sleutel om je tegenstanders te verslaan! Vertrouw niet alleen op een goed schot!

GenreVR Laser Gamen, Arcade
Aantal spelers4 – 30 spelers
SpelduurRondes van ± 10 minuten
VR GearHaptic feedback vest, Vr-gun
Leeftijd (8+)

3 tegen 3 multiplayer

Neem het tegen elkaar op tijdens een potje virtual lasergamen, communiceer via de headset de beste strategieën en verover de meeste torens!

Rondes van 10 minuten

Een ronde duurt ongeveer 10 minuten waarbij jullie elkaar afwisselen. Terwijl de spelers elkaar in VR uitdagen, kan de rest live alle scores, het speloverzicht en de tijd volgen op onze 50 inch schermen.

Best Game Design 2019

Tower Tag heeft verschillende prijzen gewonnen zoals Best Game Design 2019 en Best Experience 2018!

HAPTIC VESTS

Naast de extra dimensie die VR brengt voegen de haptic feedback vesten nog een extra laag aan de beleving toe.
Je voelt door het dragen van deze vesten precies waar de tegenstander jou heeft geraakt! Volledige Immersie 

VR GUN

Wij willen volledige Immersie!
Betreed the Lasergame Arena met een krachtige Feedback controller
 

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 170 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?