TEAMBUILDING IN VR

HOE WERKT HET?

De House of VR is de ideale plek voor een interactief uitje met grotere groepen. Wij kunnen groepen tot maximaal 40 personen ontvangen. Er zijn 3 VR-Zones beschikbaar de VR arena waar 6 spelers vrij kunnen rondlopen zonder bedrading. De VR Race Arena 4 raceseats. Lasergame Arena 6 speelvelden. Wanneer de ene groep collega’s met een VR-set op aan het spelen zijn, kan de rest gezellig meegenieten op een van de schermen met een ijskoud drankje. Onze bedrijfsuitjes zijn te boeken vanaf een uur en zijn per uur uit te breiden. Gemiddelde bedrijfsuitjes zijn bij ons drie uur inclusief pauze. waarin jullie verschillende VR games spelen

COMBI-PAKKETTEN

VR-RACING PLUS DE VR-ARENA

vanaf 10 personen, 30 min vr-racing Project racing 2. + 30 min vr-arena, 49.95 euro PP.

VR-RACING PLUS VR LASERGAMEN

Vanaf 10 personen 30 min vr-racing Project racing 2. + 30 min vr-lasergamen 49.95 euro PP

VR-ARENA PLUS VR LASERGAMEN

30 min vr-arena + 30 min vr-lasergamen 49.95 euro PP

 

 

Zoek je een teambuilding idee?

Ga op avontuur met je collega’s in één van onze VR experiences in de vorm van een teambuilding activiteit.

Werk samen als team of strijd tegen elkaar.

Fun verzekerd voor alle leeftijden en de perfecte uitstap!

Kom en ontdek Virtual Reality met je vrienden in The HOUSE OF VR

Virtual Reality is de allernieuwste technologie in spelvorm. Waan je in de stille oceaan in Survival of ga terug naar de 18e eeuw in the Hallow Voel de impact van een slag in je Haptic vest, beweeg en verover torens in Virtual Reality Laser Tag

Moet je een vrijgezellenfeest organiseren? Zowel vrijgezellen mannen als vrijgezellen vrouwen? Dan zit je goed bij The House of VR!

Al onze ervaringen zijn gebaseerd op teamwork, Multiplayer want samen is leuker dan alleen!

VR Arena Betreed onze VR Arena voor het echte werk. Jullie hebben één van de VR experiences gekozen en stappen het speelveld op. Gewapend met je rugzak Haptic Vest en headset waan je jezelf in een compleet nieuwe wereld. Je zit niet vast aan kabels maar loopt vrij rond in onze arena. Geen zorgen, jij en je teamgenoten kunnen dit!

We zien je snel bij de House of VR!

>> Tot 40 personen
>> 60, 90 of 120+ minuten speeltijd
>> 4 VR-Zones beschikbaar
>> VR Arena, Racing, Escape, Lasergame.
>> 30+ VR-games en ervaringen
>> Professionele begeleiding

– VR Escaperooms 34.50 PP tot 16 personen. 60 minuten 

– VR Lasergamen  €29.95 PP 

– VR Arena                €30 PP4- tot 6 spelers per ronde 

-Drankjes, zoals koffie of fris 2.50 

De meeste complete VR ervaring is een combinatie van 2 VR zones.

VR Lasergamen + De VR Arena is de meeste geboekte keuze voor personeelsfeesten €49.95 PP Inc btw. 

Onze VR ervaringen

Verken samen met je team virtual reality en ga op uitdagende missie. Klaar om je eigen verhaal te schrijven? Kies uit verschillende VR Zones. Speel 60 minuten een VR Escaperoom Of loop vrij rond in onze VR Arena. Ben je klaar om in een virtuele wereld te stappen en het onmogelijke te verkennen?

Alice

Duik in een wereld vol met echte magie Drink een maak-mij-klein-drankje en volg het Witte Konijn door de verdraaide doolhoven van de wereld achter het vergrootglas, waar alles op zijn kop staat.  Versla de Hartenkoningin, hef de betovering van de klokkentoren op en red Wonderland!

Missie 1: Missile base

Om een einde te maken aan de zombie apocalypse zul je een nucleaire raket handmatig moeten lanceren! Alleen of met een team van maximaal 4 spelers moet je een door zombies bezette raketbasis binnendringen, de lanceerinstallatie vinden en natuurlijk op tijd evacueren!

Chernobyl

Reis samen of met een groep terug in de tijd om de geheimen te ontrafelen die het mysterie van Chernobyl veroorzaakten.  Vind antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. Ervaar de huiveringwekkende omgevingen, open portalen door middel van creatieve en unieke puzzels op te lossen. De spookstad Chernobyl 

The Hallow 

Tijdens een korte introductie dompelen we je onder in de wereld van VR. Daarna gaan we terug naar de 19e eeuw, waar wel eens vreemde dingen gebeurden. Ga samen met je team op zoek naar het abnormale! Aangespoord door een misterieuze magiër, wat zal je allemaal tegenkomen? Vanaf 12j

Ghost Patrol

Color Ghosts zijn een vreemd landhuis binnengevallen waar gangen bewegen en zelfs de meubels tot leven zijn gekomen. Gewapend met je zaklamp en Hue Blaster, zip en zap je samen (of alleen ) de kleurrijke bezoekers weg. Vind je weg door het doolhof van betoverde gangen, verzamel krachtige kristallen en werk samen als een team om de boze Ghost King te verslaan!

VR LASERGAMEN  Shmooter

60/90/120 minuten speeltijd

> 6 VR headsets <

  • Rondes van 10 minuten
  • Professionele begeleiding

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 9/10 uit 180 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?