STAP MIDDEN IN HET SPEL!

GEAR UP > PLAY > EXPERIENCE!

WAT KAN IK VERWACHTEN ?

Het is meer dan een spel

Zet je schrap! je ontvangt een uitleg en trekt de VR Gear aan. Afhankelijk van de game bestaat dit uit VR bril, Haptic vest, backpack, gun, bodytrackers. Let’s play!

Nu sta je letterlijk in een andere wereld, het is een nieuwe ervaring. Alles is bij de House of VR mogelijk, vrij rondlopen, full bodytracking! Voel de inslag van het spel in het vibrerende haptic vest. Wie van jou team haalt de beste score?

Zo…fotomomentje! Vergelijk scores, neem een drankje en deel jouw VR ervaringen.
Als je missie geslaagd is het tijd voor een foto met alle VR gear. Schep op aan de bar wie de beste score heeft, neem een drankje.
vier personen in een zwarte ruimte die een vr game spelen

ONZE VR GEAR

HTC Vive Pro

Vibrerende vesten

Nieuwste backpack pc’s

Trackers voor handen en voeten

Leap hand‑tracking sensor

VR gun

GET READY

Jouw VR gear

Heb je gekozen voor de VR Arena, dan ben je zeer actief bezig.  Kies dus voor lichte kleding en comfortabele schoenen. Voor een sessie begint krijg je een briefing over het spel Een VR Arena duurt ongeveer 45 minuten een VR Escaperoom 60 minuten en bestaat uit:

  • Check-in
  • Briefing
  • VR ERVARING
  • Team foto
  • Tijd voor opscheppen onder het genot van een drankje aan onze bar

AMAZING!

DIT WAS ECHT KICKEN!

Het had niet veel gescheeld of jullie waren game-over. Maar met wat teamwerk is het toch gelukt!

Onze VR ervaringen

Verken samen met je team virtual reality en ga op uitdagende missie. Klaar om je eigen verhaal te schrijven? Kies uit verschillende VR Zones. Speel 60 minuten een VR Escaperoom Of loop vrij rond in onze VR Arena. Ben je klaar om in een virtuele wereld te stappen en het onmogelijke te verkennen?

Alice

Duik in een wereld vol met echte magie Drink een maak-mij-klein-drankje en volg het Witte Konijn door de verdraaide doolhoven van de wereld achter het vergrootglas, waar alles op zijn kop staat.  Versla de Hartenkoningin, hef de betovering van de klokkentoren op en red Wonderland!

Missie 1: Missile base

Om een einde te maken aan de zombie apocalypse zul je een nucleaire raket handmatig moeten lanceren! Alleen of met een team van maximaal 4 spelers moet je een door zombies bezette raketbasis binnendringen, de lanceerinstallatie vinden en natuurlijk op tijd evacueren!

Chernobyl

Reis samen of met een groep terug in de tijd om de geheimen te ontrafelen die het mysterie van Chernobyl veroorzaakten.  Vind antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. Ervaar de huiveringwekkende omgevingen, open portalen door middel van creatieve en unieke puzzels op te lossen. De spookstad Chernobyl 

The Hallow 

Tijdens een korte introductie dompelen we je onder in de wereld van VR. Daarna gaan we terug naar de 19e eeuw, waar wel eens vreemde dingen gebeurden. Ga samen met je team op zoek naar het abnormale! Aangespoord door een misterieuze magiër, wat zal je allemaal tegenkomen? Vanaf 12j

Ghost Patrol

Color Ghosts zijn een vreemd landhuis binnengevallen waar gangen bewegen en zelfs de meubels tot leven zijn gekomen. Gewapend met je zaklamp en Hue Blaster, zip en zap je samen (of alleen ) de kleurrijke bezoekers weg. Vind je weg door het doolhof van betoverde gangen, verzamel krachtige kristallen en werk samen als een team om de boze Ghost King te verslaan!

Shmooter VR-Lasergamen

GEAR UP & JOIN THE VR ESPORTS REVOLUTION

PLAYER VS PLAYER VR 2 VS 2

Hou je van spellen als Counter-strike of Quake Arena? Deze VR Lasergame is een Multiplayer Shooting Experience