Met deze activiteiten wordt je vrijgezellenfeest een schot in de roos

                                           

                                              VRIJGEZELLEN ACTIVITEIT

MAAK JE KLAAR VOOR DEZE SUPER LEUKE VRIJGEZELLEN ACTIVITEIT?

Kom en ontdek Virtual Reality met je vrienden in The HOUSE OF VR

Virtual Reality is de allernieuwste technologie in spelvorm. Waan je in de stille oceaan in Survival of ga terug naar de 18e eeuw in the Hallow Voel de impact van een slag in je Haptic vest, beweeg en verover torens in Virtual Reality Laser Tag

Moet je een vrijgezellenfeest organiseren? Zowel vrijgezellen mannen als vrijgezellen vrouwen? Dan zit je goed bij The House of VR!

Al onze ervaringen zijn gebaseerd op teamwork, Mulitplayer want samen is leuker dan alleen!

Wanneer je bij House of VR binnenkomt start je met een VR introductie. Dit zijn losse games speciaal gemaakt om te ontdekken hoe levensecht alles binnen je VR bril is. Van makkelijk tot moeilijk, voor iedereen is er iets te doen.

VR Arena Vanaf  € 30 per persoon Betreed onze VR Arena voor het echte werk. Jullie hebben één van de VR experiences gekozen en stappen het speelveld op. Gewapend met je rugzak Haptic Vest en headset waan je jezelf in een compleet nieuwe wereld. Je zit niet vast aan kabels maar loopt vrij rond in onze arena. Geen zorgen, jij en je teamgenoten kunnen dit!

VR Lasergamen Vanaf  € 25 per persoon

3 tegen 3 multiplayer + 2 tegen 2 multiplayer

Speel tot 12 personen op het zelfde moment, wissel elkaar af tot wel 40 personen.

Neem het tegen elkaar op tijdens een potje virtual lasergamen, communiceer via de headset de beste strategieën en verover de meeste torens!

VR Escaperooms     Vanaf  € 28 per persoon.

Duik in de wonder wereld van Alice of zoek op het Sinaï-schiereiland naar de Lost Pyramid of Nebka in Escape the lost Pyramid ‘Ubisoft’ Assassins Creed

Een VR experience bij The House of VR is een te gekke ervaring die je mee moet maken en waar je nog lang over zal napraten!

 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

DUUR VAN JOUW BEZOEK

Onze VR ervaringen beleef je samen. Tijdens de VR ervaring en eromheen. De VR Arena ervaring duurt 60 minuten waarvan 25 minuten speeltijd. Elke 30 minuten start er een groep. Kies je voor een VR Escaperoom dan is dit 45 minuten speeltijd per groep.

Je kan ook kiezen uit een combinatie, de VR Arena + VR Lasergamen, 6 mensen kunnen Lasergamen en 6 mensen lopen vrij rond in de Hallow.

Of uit de combinatie van de VR Escaperoom + een mini game in de bar de populare game Keep talking and nobody explodes

Heb je meerdere VR ervaringen achter elkaar geboekt dan zal de groep die niet speelt zich goed vermaken met het zien spelen van de anderen en borrelen in onze VR bar.

VR Arena
2-4 spelers     1 UUR

4-8 spelers     1, 5 UUR

9-12 spelers   2 UUR

13-16 spelers 2 ,5 UUR

17-21 spelers 3 UUR

VR Arena ´´ the Hallow´´
2-6 spelers       1 UUR

6-12 spelers     1, 5 UUR

12-18 spelers   2 UUR

19-25 spelers   2 ,5 UUR

 

VR Arena ´´ the Hallow´´
2-6 spelers       1 UUR

6-12 spelers     1, 5 UUR

12-18 spelers   2 UUR

19-25 spelers   2 ,5 UUR

 

VR Escaperoom + VR Bomspel 
2-12 spelers     1,5 UUR

12-24 spelers   2,5 UUR

 

 

VR Escaperoom
2-12 spelers     1 UUR

12-24 spelers   2 UUR

 

 

VR Lasergamen
2-10 spelers       1 UUR

10-20 spelers     1, 5 UUR

20-30 spelers     2 UUR

30-40 spelers     3 UUR

 

VR Arena + VR Lasergamen
2-12 spelers       1,5 UUR

13-18 spelers     2 UUR

19-25 spelers     2,5 UUR

 

Onze VR ervaringen

Verken samen met je team virtual reality en ga op uitdagende missie. Klaar om je eigen verhaal te schrijven? Kies uit verschillende VR Zones. Speel 60 minuten een VR Escaperoom Of loop vrij rond in onze VR Arena. Ben je klaar om in een virtuele wereld te stappen en het onmogelijke te verkennen?

ARVI Jungle Quest

Jungle Quest is een fantasie rijke en levendige escaperoom waar je eigenlijk liever wilt blijven. Op een dag loop je door het park als een mysterieuze portaal op je pad staat. Je nieuwsgierigheid overkomt je en nu zit je vast in een wonderlijke wereld. Zwevende eilanden, bevolkt met een variatie aan dieren die je van dichtbij kan bewonderen. Vanaf 12j

ARVI Survival

Je vliegtuig werd getroffen door de bliksem en het stortte neer naast een klein onbewoond eiland in de Stille Oceaan.Zonder eten en niets anders dan wilde natuur om je heen. Het weer wordt slechter en je moet zorgen voor een schuilplaats. Onderzoek wat er op het eiland te vinden is en hoe het je kan helpen om in leven te blijven. Vanaf 12j

ARVI Chernobyl

Reis samen of met een groep terug in de tijd om de geheimen te ontrafelen die het mysterie van Chernobyl veroorzaakten.  Vind antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. Ervaar de huiveringwekkende omgevingen, open portalen door middel van creatieve en unieke puzzels op te lossen. De spookstad Chernobyl Vanaf 12j

The Hallow 

Tijdens een korte introductie dompelen we je onder in de wereld van VR. Daarna gaan we terug naar de 19e eeuw, waar wel eens vreemde dingen gebeurden. Ga samen met je team op zoek naar het abnormale! Aangespoord door een misterieuze magiër, wat zal je allemaal tegenkomen? Vanaf 12j  Aantal spelers 2 – 6 spelers per spel. Shooter vrij-rondlopen in onze VR Arena

ARVI Alice

Help de Hoedenmaker, die vastzit in de tijd, met het oplossen van de rotzooi op het gekke theekransje. Red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen door de tips van de wijze Rups te gebruiken. Vind een manier om langs de kaartbewakers te sluipen naar het kasteel vol venijnige vallen. Versla de Hartenkoningin, hef de betovering van de klokkentoren op en red Wonderland! 

VR Lasergamen

Tower Tag is het Go-To spel voor Virtual Reality Laser Tag, waar 4 tot 30 spelers in 2 teams tegelijkertijd aan de slag kunnen.Je zou misschien denken dat Tower Tag gewoon een competitief schiet spel is, maar spelers leren snel dat er een hoop tactiek en teamwerk nodig is om Tower Tag onder de knie te krijgen. Vanaf 8j Haptic feedback vest, Vr-gun

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 23 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?