Beleef het leukste kinderfeestje van Nederland, in VR!

Kom en ontdek Virtual Reality met je vriendjes of vriendinnetjes bij de House of VR

Virtual Reality is de allernieuwste technologie in spelvorm.  Loop door een spookhuis en schiet op spoken. Of neem het op tegen je vriendjes in VR Lasergamen

Al onze ervaringen zijn gebaseerd op teamwork, want samen is leuker dan alleen!
Wanneer je bij House of VR binnenkomt start je met een VR introductie. Dit zijn losse games speciaal gemaakt om te ontdekken hoe levensecht alles binnen je VR bril is. Van makkelijk tot moeilijk, voor iedereen is er iets te doen.

Wanneer je de controllers goed onder de knie hebt, wordt het tijd voor het echte werk. Jullie hebben één van de VR experiences gekozen en stappen het speelveld op. Gewapend met je rugzak en headset waan je jezelf in een compleet nieuwe wereld. Je zit niet vast aan kabels maar loopt vrij het 7×7 m veld op. Geen zorgen, jij en je teamgenoten kunnen dit!

Een VR experience bij De House of VR is een te gekke ervaring die je mee moet maken en waar je nog lang over zal napraten!

Hoe ziet dit unieke VR kinderfeestje eruit?

Na binnenkomst word je ontvangen door 1 of 2 van onze enthousiaste VR hosts zij gaan je alles vertellen over het virtuele avontuur wat jullie gaan beleven. 

In onze bar ruimte krijgen jullie 2 tafels waar jullie je eigen verjaardagstaart of cake kunnen eten, gratis limonade en snacks bij binnenkomst.
Er zijn 6 speelvelden beschikbaar voor maximaal 12 kinderen. 6 kids kunnen spelen en de rest kan tegelijkertijd meekijken op tv schermen.

Aanwezige ouders of verzorgers zijn verplicht tijdens het kinderfeestje. Er wordt van hen verwacht dat ze onze VR Legends helpen met het begeleiden van de kinderen.

VR LASERGAMEN Top pick!

60/90 minuten speeltijd

> Keuze uit 3 tot 6 VR headsets <

  • De kids krijgen een trillend vest aan, en een cool VR wapen!
  • Professionele begeleiding
  • 3/12 kids – 60 minuten – €119,-
  • 6/12 kids – 60 minuten – €199,-

VIRTUAL REALITY KIDS PARTY  Free-roam

  • Intro VR The Plank/The Swing
  • 30 min. “Free roam” VR experience naar keuze* in groep
  • Van 7 – 16 jaar
  • Min. 6 personen
  • €25 p.p. 

VR PARTY GAMES

De allerleukste spellen om een feestje mee te vieren.

Ghost Patrol

Tower Tag

Jungle Quest

cowbots and aliens cover afbeelding

Cowbots and Aliens

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?