HET ULTIEME CADEAU

VR CADEAUBON

Geef een VR Giftcard cadeau

Je kunt je vrienden en familie de ultieme virtual reality-ervaring geven met een House of VR-cadeaubon.

Cadeaubonnen zijn ook een fantastisch idee voor relatiegeschenken en belonings- en erkenningsprogramma’s op de werkplek.

Onze giftcards in het kort

  • Bepaal zelf de waarde, of gebruik onze meerdere persoons-pakketten.
  • Giftcards worden per mail als PDF toegezonden
  • Eén jaar geldig ná jouw bestelling
  • Een cadeaukaart kan niet met een kortingscode gecombineerd worden
  • Mail ons de unieke code van gifty! om deze te gebruiken op onze website.

Onze VR ervaringen

Verken samen met je team virtual reality en ga op uitdagende missie. Klaar om je eigen verhaal te schrijven? Kies uit verschillende VR Zones. Speel 60 minuten een VR Escaperoom Of loop vrij rond in onze VR Arena. Ben je klaar om in een virtuele wereld te stappen en het onmogelijke te verkennen?

Alice

Duik in een wereld vol met echte magie Drink een maak-mij-klein-drankje en volg het Witte Konijn door de verdraaide doolhoven van de wereld achter het vergrootglas, waar alles op zijn kop staat.  Versla de Hartenkoningin, hef de betovering van de klokkentoren op en red Wonderland!

Missie 1: Missile base

Om een einde te maken aan de zombie apocalypse zul je een nucleaire raket handmatig moeten lanceren! Alleen of met een team van maximaal 4 spelers moet je een door zombies bezette raketbasis binnendringen, de lanceerinstallatie vinden en natuurlijk op tijd evacueren!

Chernobyl

Reis samen of met een groep terug in de tijd om de geheimen te ontrafelen die het mysterie van Chernobyl veroorzaakten.  Vind antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. Ervaar de huiveringwekkende omgevingen, open portalen door middel van creatieve en unieke puzzels op te lossen. De spookstad Chernobyl 

The Hallow 

Tijdens een korte introductie dompelen we je onder in de wereld van VR. Daarna gaan we terug naar de 19e eeuw, waar wel eens vreemde dingen gebeurden. Ga samen met je team op zoek naar het abnormale! Aangespoord door een misterieuze magiër, wat zal je allemaal tegenkomen? Vanaf 12j

Ghost Patrol

Color Ghosts zijn een vreemd landhuis binnengevallen waar gangen bewegen en zelfs de meubels tot leven zijn gekomen. Gewapend met je zaklamp en Hue Blaster, zip en zap je samen (of alleen ) de kleurrijke bezoekers weg. Vind je weg door het doolhof van betoverde gangen, verzamel krachtige kristallen en werk samen als een team om de boze Ghost King te verslaan!

GIFTCARD INWISSELEN

Heb je al een giftcard en
wil je deze inwisselen?