ANGRY BIRDS VR

Speel virtueel het populaire spel Angry Birds

Doe mee met Red, Chuck, Bomb en de Blues om de gestolen eieren te redden in Angry Birds VR: Isle of Pigs, een levensecht VR-avontuur!

Ontdek het afgelegen eiland waar de hebberige groene biggen vakantie vieren in ruim 91 doldwaze levels – en er komen nog meer! Baan je een weg naar de feeststad via de rustgevende “Vakantielevels” vol exotische stranden, steile kliffen en besneeuwde heuvels, en vernietig de biggengebouwen zo spectaculair mogelijk. Wanneer de nieuwe biggenleider Dr. Frankenswine het overneemt, is het tijd om je door nog uitdagendere “Griezellevels” te katapulteren, waar de stranden eng zijn, de kliffen je de bibbers geven en de heuvels slijmerig zijn. 

GenreArcade
Aantal spelers1 speler (single player)
SpelduurOnbeperkt
VR GearVR Controller
LeeftijdAlle leeftijden (8+)

Kies uit verschillende hoeken voor je katapult en gebruik de klassieke Angry Birds-spelelementen om de levels met de hoogst mogelijke score te voltooien. Gebruik de speciale krachten van de vogels zoals de explosieve kracht van Bomb om je score te maximaliseren.

Maar er is altijd meer plezier te beleven! Met de level-editor hebben de spelers alle creatieve vrijheid om hun eigen levels te ontwerpen en met hun favoriete gevederde vrienden te spelen, maar ze kunnen hun creaties ook met andere delen zodat de hele Angry Birds VR: Isle of Pigs-gemeenschap een score kan geven. Op die manier kun je een oneindige hoeveelheid aan door spelers ontworpen content ontdekken!

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?