ARIZONA SUNSHINE – LB VR EDITION

*** Winnaar Best Virtual Reality Game ***

ARIZONA SUNSHINE – LB VR EDITION

4 verschillende missies, allen gebaseerd op de award-winning game Arizona Sunshine! Is een VR ervaring waarin je vrij rond kunt dwalen in een post-apocalyptische wereld door te bewegen in de echte wereld.
Je bent niet gebonden door snoeren of andere obstakels en zal hierdoor de ultieme vrijheid ervaren waardoor beide realiteiten vloeiend in elkaar over zullen gaan.
Bundel je krachten met maximaal 4 spelers tegelijkertijd en neem het op tegen de hersen-hongerige freddy’s! Dit is Virtual Reality op zijn best!

GenreShooter
Aantal spelers2 – 4 spelers 
Ervaring60 minuten
Spelduur25 minuten
VR GearVR Guns, Haptic feedback vest,
Dubbele wapens
Prijs€29.95 PP 4 personen €100,-
LeeftijdMinimaal 12 jaar

MISSILE BASE

Om een einde te maken aan de zombie apocalypse zul je een nucleaire raket handmatig moeten lanceren! Alleen of met een team van maximaal 4 spelers moet je een door zombies bezette raketbasis binnendringen, de lanceerinstallatie vinden en natuurlijk op tijd evacueren!

 

EXTRACTIONPOINT

Een wetenschapper beweert een remedie voor de infectie te hebben, maar hij zit vast in de door zombies geteisterde Arizona Star Refinery. Wat volgt is een race tegen de klok om hem en de remedie te bevrijden, voordat de hele omgeving door een nucleaire raket zal worden vernietigd.

LIVE BAIT & HOLDOUT CANYON

Naast deze twee meeslepende ervaringen, bieden wij twee losstaande “horde modes” aan.
Hierin zullen golf na golf, zombies uit de omliggende ravijnen kruipen om je aan te vallen. Kan je squadron lang genoeg standhouden om een ​​nieuw record neer te zetten?

Volledige bewegingsvrijheid in een 50m2 arena

Zeg vaarwel tegen controllers! en zeg hallo tegen vrij rond lopen! “Free Roam VR” is een revolutionaire technologie en geeft je de volledige bewegingsvrijheid binnen de VR Arena. 

 

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?