ARIZONA SUNSHINE – LB VR EDITION

DE MEEST INTENSE ZOMBIE APOCALYPSE

ARIZONA SUNSHINE – LB VR EDITION

4 verschillende missies, allen gebaseerd op de award-winning game Arizona Sunshine! Is een VR ervaring waarin je vrij rond kunt dwalen in een post-apocalyptische wereld door te bewegen in de echte wereld.
Je bent niet gebonden door snoeren of andere obstakels en zal hierdoor de ultieme vrijheid ervaren waardoor beide realiteiten vloeiend in elkaar over zullen gaan.
Bundel je krachten met maximaal 4 spelers tegelijkertijd en neem het op tegen de hersen-hongerige zombies! Dit is Virtual Reality op zijn best!

GenreShooter- Free-roam
Aantal spelers2 tot 4 spelers 
Ervaring45 minuten

Spelduur

tot 4 pers

25 minuten + 15 min Freeplay €34.95 PP

Spelduur

vanaf 5 pers

25 minuten €29.95 PP
VR GearHaptic feedback vest,
*beperkt aantal vesten
LeeftijdMinimaal 12 jaar

ALLES-IN-1 ERVARING

Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit:

  • Check-in
  • Briefing
  • VR ERVARING
  • Team foto
  • Tijd voor opscheppen onder het genot van een drankje aan onze bar
Animatie van personen die een VR game spelen

Keuze uit diverse maps

Missile Base

Om een einde te maken aan de zombie apocalypse zul je een nucleaire raket handmatig moeten lanceren! Alleen of met een team van maximaal 4 spelers moet je een door zombies bezette raketbasis binnendringen, de lanceerinstallatie vinden en natuurlijk op tijd evacueren!

Extractionpoint

Een wetenschapper beweert een remedie voor de infectie te hebben, maar hij zit vast in de door zombies geteisterde Arizona Star Refinery. Wat volgt is een race tegen de klok om hem en de remedie te bevrijden, voordat de hele omgeving door een nucleaire raket zal worden vernietigd.

Live Bait

Naast deze twee meeslepende ervaringen, bieden wij twee losstaande “horde modes” aan.
Hierin zullen golf na golf, zombies uit de omliggende ravijnen kruipen om je aan te vallen. Kan je squadron lang genoeg standhouden om een ​​nieuw record neer te zetten?

Holdout Canyon

Naast deze twee meeslepende ervaringen, bieden wij twee losstaande “horde modes” aan.
Hierin zullen golf na golf, zombies uit de omliggende ravijnen kruipen om je aan te vallen. Kan je squadron lang genoeg standhouden om een ​​nieuw record neer te zetten?

FREE-ROAM VR EXPERIENCE

Onze free-roam ervaringen houden in dat je vrij kan rondlopen in een open ruimte zonder vast te zitten aan een kabel die je beweging beperkt. Met maximaal 4-6 spelers tegelijk kan je hierdoor vrij rondlopen door onze VR Arena. Je stapt dus daadwerkelijk het spel in, ziet je medespelers en moet samenwerken om een uitweg te vinden. De meest intense VR beleving van dit moment!

4 personen in een vliegtuighangar met VR-gear

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 170 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?