ARVI House of Fear: Call of Blood

Virtual Reality Escape Room

HALLOWEEN HORROR

Op een huiveringwekkende Halloweenochtend zijn de muren getuigen van een onbetwistbare gruwel: Bloedeloze lichamen van personeel en patiënten zijn overal. Jij bent lid van een forensisch onderzoekersteam. In een race tegen de klok moeten jullie het mysterie van deze verschrikking ontrafelen. Vind de vermisten en bid dat jij niet het volgende slachtoffer bent 

 

GenreVR Escape Room
Aantal spelers

2-4 Deelnemers 

 

Spelduur± 60 min.
MoeilijkheidEasy
VR GearController
LeeftijdMinimaal 16 jaar
Prijs Vanaf 30,-
Taal

Nederlands,Frans,Japans,

Korean,Russian,Spaans,Chinees,

Brazilian, Italian,Portogees

Bulgarian,Ukrainian,
Polish,Slovak,Greek,

Hungarian,Indian,

VERHAALLIJN

Bereid je voor op een hartverscheurende reis door de gangen  van “”the Delusion Psychiatric Clinic”. Een plek die voor altijd ontsierd is door een gruwelijke terreurdaad.

uit het politiekonderzoek bleek dat er twee personen worden vermist. De directeur van de kliniek en een 12-jarige patiënt Emily. De hoofdarts die beschuldigd wordt van martelingen en onmenselijke experimenten op lichamen. Is vaker ter verantwoording geroepen. Deze  keer lijken zijn wrede acties een ware ramp van ongekende proporties te hebben veroorzaakt.  

 Het gerucht is dat zijn gruweldaden zijn aangewakkerd door bovennatuurlijke krachten van het gekwelde 12-jarige meisje Emily Hunter.  Haar krachten ontwaakte duistere, sinistere kwaadaardigheid.  Ontrafel wat er werkelijk is gebeurt, zoek Emily en help haar onschuldige ziel te bevrijden van de duisternis. 

EEN VIRTUAL REALITY ESCAPE AVONTUUR

Kunnen jullie dit mysterie oplossen en op tijd ontsnappen? Denk goed na… Want als jullie falen, zal het huis ook jullie zielen voor altijd verdoemen!

 

DETAILS

Aantal spelersmax 4 per spel 2-12 spelers 
Leeftijd12+
Tijdsduur60 min
Gesproken taalEngels
Geschikt voorFamilie uitje, Teambuilding, Vriendenuitje, Bedrijfsuitjes, Vrijgezellenfeest, Date-night
VR BegeleidersJa
Spel prijs€35,- PP tot 3 pers.
€30,- PP 4 tot 6 pers
€28,- PP  7 tot 12 pers

FACTS

  • maximale speelduur 60 minuten
    Ontsnappen jij en je vrienden binnen 45 minuten?
    jullie winnen dan extra speeltijd om één van de vele VR games uit te proberen!
  • Moeilijkheidsgraad: ★★★ Medium
  • vanaf 16 jaar
  • 15 minuten voor speeltijd aanwezig zijn voor de game briefing
  • verschillende spelvarianten mogelijk.

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 9.8/10 uit 150 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?