COPS VS ROBBERS

Virtual Reality Shooter

Super gaaf! De nieuwste VR Game ‘Cops vs Robbers’ laat twee teams de intense actie van lasergamen ervaren in Virtual Reality. Je speelt daarbij met of tegen je medespelers, in teams of allemaal voor zich.

De spelers hebben volledige bewegingsvrijheid in de VR Arena, alsof je een real life spel speelt… alleen dan in een compleet andere realiteit!

Het spel duurt ongeveer 1 uur waarin jullie in teams van max. 4 spelers, in rondes van ongeveer 6 minuten tegen elkaar mogen knallen. Na iedere ronde wisselen we de teams en dat is nodig want het is erg intensief! Word jij Cop of de Robber? Iedere speelmap heeft zo zijn uitdagingen. Schiet luiken kapot, kruip, vlieg, buk en rol door het level om zo min mogelijk beschoten te worden en zo veel mogelijk je medespelers te raken! Wie weet er de meeste kills en minste deaths te behalen?

 

 

     GenreShooter VR Lasergamen
Aantal spelersVanaf 3 spelers
Tot 30 spelers in meerdere rondes
Spelduur60 minuten, Rondes van 6 min
VR GearControllers, Free-roam
 Prijs € 35,- PP 1 uur 
Leeftijd

Minimaal 7 jaar

 

Cops vs Robbers: Doe mee met de strijd als agent of dief en schiet het uit in de kluis van een bank!

  • Cops vs Robbers is een actieve arena shooter die geschikt is voor alle leeftijden. Het spel werkt net zoals ouderwets lasergamen, maar dan volledig in VR!

    • Speel in Team Deathmatch (team vs. team) of Free for All (ieder voor zich)
    • Het spel wijst zichzelf – geen uitleg vooraf benodigd!
    • Ideaal met toeschouwers: volg het spektakel live via de schermen.
    • Geschikt voor alle leeftijden!

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 9.8/10 uit 165 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?