ECLIPSE

Real life space experience!

VR SPACE ESCAPE ROOM AVONTUUR

ECLIPSE is een multiplayer virtual reality-ervaring wat zich afspeelt in de ruimte. 2 tot 4 spelers për spel zijn verdeeld in twee teams: Explorers & Rangers en belichamen de bemanning van ruimteschip ECLIPSE II gedurende 40 minuten. Ze zullen tijdens het onderzoek verschillende locaties verkennen: de cockpit, de zuurstoftuin, de hangars en de ruimtewandeling. Ondanks de obstakels onderweg, zullen beide teams moeten samenwerken om het mysterie op te lossen en veilig terug naar de aarde te komen!

 

 

TypeFree-roam 
GenreVR Escaperoom
Aantal spelers2 tot 4 spelers
Spelduur± 40 min.
Prijs€ 34.95
VR GearControllers
LeeftijdMinimaal 12 jaar

LOOP VRIJ ROND EEN RUIMTE SCHIP

Stop met dromen over de ruimte. Ga en beleef het zelf!
Wie heeft er nooit van gedroomd om de held van een ruimtemissie te zijn?

Deze sessie duurt ongeveer 60 minuten en bestaat uit:

  • Check-in
  • Briefing
  • VR ERVARING
  • Team foto
  • Tijd voor opscheppen onder het genot van een drankje aan onze bar

EXPLORERS AND RANGERS

De bemanning zal worden opgesplitst in 2 teams.
Het blauwe explorer team zal de missie begeleiden vanaf de Eclipse II en is zodoende de ogen en oren van het Ranger team.Het rode Ranger team zal aanboord gaan van de Eclipse I, om erachter te komen wat er precies is gebeurd tijdens de radio stilte van de afgelopen jaren.
Het universum is een onvergeeflijke omgeving en alleen met een creatieve mindset en stalen zenuwen zullen de teams erachter kunnen komen wat er precies is gebeurd met de bemanning van de Eclipse I

            SOLVE THE MYSTERY OF ECLIPSE I

 

                   -Work together in two teams before time runs out!
                   -Beautiful graphics for immersive gameplay in space
                   -Replay and change the experience by swapping teams!

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 23 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?