HUXLEY

Virtual Reality Escape Room

3007 AD: De wereld, zoals jullie het kennen, is verdwenen. De mensheid is vervangen door machines. Wat ooit groen was, is nu vernietigd. Jullie zijn de laatste, overgebleven overlevenden die op een ruimtestation werken, met één missie: Huxley helpen. Met jullie eerste stappen in virtual reality, hebben jullie 44 minuten om de apocalyps om te keren. Alles wat jullie nodig hebben, is te vinden in jullie team: adrenaline, een vechtlust en een verlangen om te winnen.

GenreEscape Room | Arthouse
Aantal spelers2-4 spelers
Spelduur± 60 min.
GametypeFree-roam (Vrij-rondlopen)
LeeftijdMinimaal 14 jaar

Hebben jullie wat nodig is om de wereld te redden?

Waar wachten jullie nog op? De klok tikt!

Alles wat jullie nodig hebben, is te vinden in jullie team

Adrenaline, een vechtlust en een verlangen om te winnen!

huxley cover afbeelding
huxley cover afbeelding 5
meerdere personen die de huxley game spelen
huxley cover afbeelding 4 luchtschip
huxley cover afbeelding 4 luchtschip
huxley cover afbeelding 4 luchtschip

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 23 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?