LA DEADZONE

LA DEADZONE

Maak deel uit van een groep soldaten dat op pad is gestuurd om een virus in te dammen in de straten van Los Angeles. Het virus heeft duizenden mensen in zombies veranderd, ga het gevecht aan en loop door de de gevallen stad. Je wordt begeleid door een generaal die je vertelt waar je heen moet en wat je moet doen. Dit spel bevat verschillende zeer indrukwekkende elementen. 

 

GenreShooter
Aantal spelers2 – 4 spelers
Spelduur± 20 min.
VR Gear

Mag 90 Gun,

LeeftijdMinimaal 12 jaar

 

LA DEADZONE

L.A. Deadzone speciaal ontwikkeld voor VR Arcades waarbij je met meerdere mensen tegelijk het spel in kan stappen. Met maximaal 4 spelers tegelijk stap je een post-apocalyptische wereld in om samen de Zombie Apocalypse te overleven. Bewapend met wapens naar keuze loop je vrij rond. Bepaal je speelstijl, schiet je medespelers te hulp en zorg dat jullie het samen overleven! Kortom, het ultieme virtual reality uitje met je vrienden of collega’s. Redden jullie het de zombies te verslaan?

Volledige bewegingsvrijheid in een 50m2 arena

Zeg vaarwel tegen controllers! en zeg hallo tegen vrij rond lopen! “Free Roam VR” is een revolutionaire technologie en geeft je de volledige bewegingsvrijheid binnen de VR Arena. 

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?