Mission Maybe

HET NIEUWE VR AVONTUUR VOOR DE HELE FAMILIE

Baan je een weg door lichtgevende bossen en ondergrondse giftige grotten om een neonstad te bereiken die woest wordt bewaakt door de robottoren van Dr. Maybee.

HET LOT VAN DE WERELD LIGT IN JOUW HANDEN!

Bereid je team voor op een reis door een betoverd bos om de Maybee Corporation neer te halen die wordt geleid door een slechte genie, Dr Maybee.

Hij stopt voor niets om de perfecte soort te creëren!

Het bijproduct van zijn verwrongen streven is een gevaarlijke goo die planten en dieren vergiftigd en uiteindelijk de vernietiging van de hele planeet zal veroorzaken.

Genre Shooter-escape-           Free-roam
Aantal spelers2 tot 4 spelers
Spelduur± 15 min. +15 min 2e game
Prijs€ 29,95
VR GearControllers
LeeftijdMinimaal 7 Jaar

DE WERELD VAN SCARYGIRL

Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit:

  • Check-in
  • Briefing
  • VR ERVARING
  • Team foto
  • Tijd voor opscheppen onder het genot van een drankje aan onze bar
VERLATEN KUST
Dit kleine stuk kustlijn is een beschermd toevluchtsoord verwijderd van het laboratorium van Dr. Maybee’s vervuilingskotstoren.
DE GROT
Een smalle tunnel afgesloten door twee zware houten deuren. Deze onstabiele doorgang is een kortere weg naar het geïnfecteerde bos.
GEINFECTEERDE WOUD
Het huis van Treedweller, de mystieke milieuactivist die vastzit in de kofferbak van een vergiftigde Tree of Knowledge.
GEHEIME DOORGANG
Een gloeiende groene rivier van giftige goo loopt over de lengte van deze enorme grot. Stap aan boord van een geïmproviseerd vlot en drijf naar het binnenste heiligdom van Dr. Maybee.
ARKIE’S BOOMHUT
Dit is de thuisbasis en missiecontrole van Arkie waar spelers hun avontuur beginnen.
MAYBEE CORP TOREN
Het experimenteer laboratorium van Dr. Maybee en de bron van de giftige goo bevindt zich aan het einde van een hoog torenplatform.

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 97 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?