Paranormal Pest Patrol

An hilarious family-friendly puzzle game

Paranormal Pest Control

Paranormal Pest Control is een hilarische familie puzzel escape room game. Loop vrij rond in onze ruime VR-Arena en speel samen met je teamgenoten om het ongedierte te bestrijden. Geleid door Bill Basley neemt je team het op tegen gemene monsters die het huis van lieve oma in bezit hebben genomen. Vliegende boeken, pratende koelkasten niets is te gek in deze spetterende game! Kan jij de monsters terug sturen en oma´s huis redden?

  GenreFree-Roam
  Aantal spelers2 tot 6 spelers
  Spelduur2×15 Min
  Ervaring45  Min
  VR GearVR Controller
  LeeftijdAlle leeftijden (8+)

  Volledige bewegingsvrijheid in onze VR Arena

  Zeg vaarwel tegen controllers! en zeg hallo tegen vrij rond lopen! “Free Roam VR” is een revolutionaire technologie en geeft je de volledige bewegingsvrijheid binnen de grenzen van de VR Arena. 

  DETAILS

  Aantal spelersmax 6 per spel 
  LeeftijdAlle leeftijden
  Tijdsduur2×15 Min 45 min ervaring
  Gesproken taalEngels
  Geschikt voorFamilie uitje, Teambuilding, Vriendenuitje, Bedrijfsuitjes, Vrijgezellenfeest, Date-night
  VR BegeleidersJa
  Spel prijs29.95 pp

   

  FACTS

  • maximale speelduur 30 minuten
  • Moeilijkheidsgraad: ★★★ Easy
  • Alle leeftijden
  • 15 minuten voor speeltijd aanwezig zijn voor de game briefing

  RESERVEER DIRECT

  Durf jij het aan?

  WAT BEZOEKERS VERTELLEN

  Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

  Adrian Topliceanu
  ★ ★ ★ ★ ★

  Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

  Piet de Vries
  ★ ★ ★ ★ ★

  Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

  Pascal Quist
  ★ ★ ★ ★ ★

  Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

  Zoë van Weerlee
  ★ ★ ★ ★ ★

  Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

  Klaas de Jong
  ★ ★ ★ ★ ★

  Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

  ★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 23 reviews