Propagation: Top Survivors

Virtual Reality Shooter

Propagation: Top Survivors

Ga met je team hordes van zombies tegemoet. Jou missie?  ga op zoek in de stad naar ARES apparaten dit zijn een soort van anti-zombie antennes geplaatst in de stad.  Vecht je weg door de zombie groepen om de antennes te bereiken, activeer ze en verdedig ze tot ze volledig geactiveerd zijn. Met keuze uit een wapenkast met maar liefst 13 wapens. 

 

 

GenreShooter
Aantal spelers2 – 8 spelers
Spelduur± 30 min.
VR GearHorror shooter Multiplayer Co op
LeeftijdMinimaal 12 jaar

 

Bundel je krachten

Speel met wel 8 Deelnemers tegelijkertijd in dezelfde game! Zet je VR-bril op, houd je shotgun goed vast en bescherm je teamgenoten tegen een zombie invasie. Een ongekend meeslepende ervaring. Lukt het jullie team om lang genoeg stand te houden en het record te verbreken?

Door de game heen ga je langs wapen boxen om je wapens te wisselen. Teamgenoten moeten ook op strategische punten staan om progressie in het spel te maken. Let dus op een goede samenwerking. Vecht je een weg door de stad met meerdere wapens ter vermaak, zoek de wapens. Om een high score te halen en je naam op het scorebord te zien, Teamwork, een goede wapen aim en een koel hoofd essentieel. Wees op je hoede! als je team wordt overspoeld door zombies!

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?