Rotten Apple Free-Roam

Rotten Apple Free-Roam

Sinds de uitbraak is New York veranderd in een geïsoleerde quarantainezone.
Jij en je squadron zijn net op weg naar de grens van de quarantainezone om de bewaker te versterken wanneer een onverwachte noodoproep je dwingt binnen te gaan.
Degenen die de quarantainezone binnenkomen, komen zelden terug. Kunnen jij en je team overleven?

Horde mode 

Naast de missie is er ook nog de Horde mode beschikbaar. De map bezit de mystery box vol met de coolste wapens die je kan kopen, overleef wave na wave en neem het op tegen de eindbaas.

GenreFree-roam shooter
Aantal spelers2 tot 4 spelers
Spelduur± 30 min.
Aantal maps 2 Maak keuze uit 1 map
Ervaring 45  min.
VR Gear2 Controllers
LeeftijdMinimaal 12 jaar
Prijs€29.95 PP 

Rotten Apple Free-Roam

Rotten Apple Free-Roam speciaal ontwikkeld voor VR Arcades waarbij je met meerdere mensen tegelijk het spel in kan stappen. Met maximaal 4 spelers tegelijk stap je een post-apocalyptische wereld in om samen de Zombie Apocalypse te overleven. Bewapend met wapens naar keuze loop je vrij rond. Bepaal je speelstijl, schiet je medespelers te hulp en zorg dat jullie het samen overleven! Kortom, het ultieme virtual reality uitje met je vrienden of collega’s. Redden jullie het de zombies te verslaan?

Volledige bewegingsvrijheid in onze VR Arena!

Zeg vaarwel tegen controllers! en zeg hallo tegen vrij rond lopen! “Free Roam VR” is een revolutionaire technologie en geeft je de volledige bewegingsvrijheid binnen de VR Arena. Wil je realistisch zombies schieten in VR lets go! Suit up, trek je Haptic vest aan en pak je wapen. Met behulp van full-body tracking worden je fysieke bewegingen gedupliceerd in Virtual Reality. In teams van maximaal 4 spelers per game loop je vrij rond in onze spelarena. 

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 9.8/10 uit  165 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?