SHMOOTER VR

Virtual Reality Shooter

GEAR UP & JOIN THE VR ESPORTS REVOLUTION

PLAYER VS PLAYER VR

Hou je van spellen als Counter-strike of Quake Arena? Deze VR Lasergame is een Multiplayer Shooting Experience        =(ieder voor zich). Het lichaam wordt volledig in gescand en digitaal getransporteerd naar de virtuele speelomgeving. In het spel ga je de strijd aan tegen elkaar 2 VS 2. Trek met jouw team ten strijde op verschillende verdiepingen en futuristische omgevingen, compleet met unieke missies en bloedstollende gevechten.

–  Maximale duur VR  experience van 30 minuten 

– 2 speelrondes van 10 minuten

– Vanaf 7 jaar

– Vier spelers spelen tegelijk

– Vrij rondlopen in een map die is in elkaar gezet op basis van onze ruimte

– Min. 4 pers. | spelers spelen 2 potjes
– Max 8 pers. | spelers wisselen elkaar per potje af

GenreShooter
Aantal spelers4 spelers
Ervaring45 minuten
Spelduur30 minuten
VR Gear2 controllers, Haptic vest
Spel Prijs € 80,-
Leeftijd

Minimaal 7 jaar

 

Shmooter” is een arena death-match in cyberpunkstijl,

waar je tegen je teamgenoten speelt.

Robots en mensen begonnen de oorlog en nu ben jij een van hen!  Je moet het systeem van telepoorten en liften gebruiken om tussen torens en verdiepingen te bewegen.

Je moet je tegenstanders zoeken en uitschakelen voordat ze jou uitschakelen! Zoek in de map naar het krachtigste wapen de raketwerper!’  Je zult nooit zoveel plezier hebben!

Kies uit 1 verschillende game types per spel

  • Deathmatch
  • Teamdeatmatch
  • Capture the Flag

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 23 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?