SHMOOTER VR

Virtual Reality Shooter

Shmooter Tag is het Go-To spel voor Virtual Reality Laser Tag, waar 3 tot 12 spelers  in meerdere rondes het tegenelkaar kunnen opnemen.

Je zou misschien denken dat Shmooter gewoon een competitief schiet spel is, maar spelers leren snel dat er een hoop tactiek en teamwerk nodig is om Tower Tag onder de knie te krijgen.

Spelers bewegen strategisch over de gebouwen en veroveren torens en proberen het andere team in het nauw te drijven. Elk gebouw heeft een centrale toren die kan worden gebruikt voor dekking en om andermans lasers te ontwijken. Torens en platforms veroveren is de sleutel om je tegenstanders te verslaan! Vertrouw niet alleen op een goed schot!

 

– 3-6- pers. | 3-6 deelnemers in  1 game – 60 minuten

– 8 pers. | spelers wisselen elkaar per potje af 60 minuten

– 10 pers. | spelers wisselen elkaar per potje af 90 minuten

– 12 pers. | spelers wisselen elkaar per potje af 90 minuten

GenreShooter VR Lasergamen
Aantal spelersVanaf 3 spelers
Tot 30 spelers in meerdere rondes
Spelduur60 minuten, Rondes van 10 min
VR GearControllers, Free-roam
 Prijs € 35,- 1 uur 
Leeftijd

Minimaal 7 jaar

 

Shmooter” is een arena death-match in cyberpunkstijl,

waar je tegen je teamgenoten speelt.

Robots en mensen begonnen de oorlog en nu ben jij een van hen!  Je moet het systeem van telepoorten en liften gebruiken om tussen torens en verdiepingen te bewegen.

Je moet je tegenstanders zoeken en uitschakelen voordat ze jou uitschakelen! Zoek in de map naar het krachtigste wapen de raketwerper!’  Je zult nooit zoveel plezier hebben!

Kies uit 1 verschillende game types per spel

  • Deathmatch
  • Teamdeatmatch
  • Capture the Flag

Shmooter is het Go-To spel voor Virtual Reality Laser Tag, waar 4 tot 12 spelers in 2 teams tegenelkaar en in meerdere rondes aan de slag kunnen.

Je zou misschien denken dat Shmooter gewoon een competitief schiet spel is, maar spelers leren snel dat er een hoop tactiek en teamwerk nodig is om Shmooter onder de knie te krijgen.

Spelers lopen door fysiek door gebouwen heen, en proberen het andere team in het nauw te drijven. Loop door portal heen en zoek je tegenstander. Elke speler kan zoeken naar destructieve wapens op verschillende etages.

Elk gebouw heeft een dak waar super wapens liggen. De sleutel om je tegenstanders te verslaan! Laat je niet verassen en haal de beste score van je vrienden.

Na elke ronde komt het score bord naar boven en je ziet de winaar

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 9.8/10 uit 165 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?