Smash point

Virtual Reality Lasergamen

Waan jezelf in een cartoon en schiet op alles wat je tegenkomt, inclusief je vrienden..

Duik in een cartoonachtige wereld, jaag en verpletter elkaar met de coolste wapens.

Smash Point is een competitieve multiplayer VR-game vol visueel plezier.
Het spel wordt gespeeld in de modus alles tegen iedereen, dus het plezier eindigt nooit omdat niemand lang af is.

Kies zelf uit verschillende werelden, een wereld duurt 5 minuten. De speler met de meeste punten wint. Robots kunnen worden gebruikt om plekken op te vullen en houden het aantal spelers automatisch op een minimum van 6. Er zijn 14 charismatische doldwaze personages in Smash Point, zodat iedereen zijn favoriet kan vinden.

GenreVR Laser Gamen, Arcade
Aantal spelers4 – 40 spelers
SpelduurRondes van ± 10 minuten
VR Gear2 controllers
Leeftijd (8+)

5 tegen 5 multiplayer

Neem het tegen elkaar op tijdens een potje virtual lasergamen, communiceer via de headset de beste strategieën en versla je tegenstanders!

Rondes van 10 minuten

Een ronde duurt ongeveer 10 minuten waarbij jullie elkaar afwisselen. Terwijl de spelers elkaar in VR uitdagen, kan de rest live alle scores, het speloverzicht en de tijd volgen op onze 50 inch schermen.

Van de makers van Alice!

Beweeg door een Cartroon wereld met keuze uit 18 verschillende karakters 

Van de makers van Alice!

Beweeg door een Cartroon wereld met keuze uit 18 verschillende karakters 

Wapens

Je hebt keuze uit een groot assortiment wapens 

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 130 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?