THE CORSAIR’S CURSE

Virtual Reality Free Roam

CORSAIR’S CURSE 

VR ESCAPE ROOM AVONTUUR

  • Stap samen een uitdagend VR escape room avontuur in
  • Vervloekt om extreem groot of klein te zijn, moeten spelers samenwerken om te ontsnappen
  • Loop, met wel 4 spelers tegelijk, vrij rond in onze VR Arena

Corsair’s Curse is een grootschalige free-roam VR escape ervaring waarmee 2 tot 4 spelers fysiek rond kunnen lopen als piraat in het vervloekte schip van de piratenkapitein Corsair in een escape avontuur van ongekende grootte!

 

GenreEscaperoom- Free-roam
Aantal spelers2 tot 4 spelers
Spelduur± 30 min.
Prijs€ 29.95
VR GearControllers
LeeftijdMinimaal 12 jaar

WAAN JE IN EEN PIRATENSCHIP

Deze sessie duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit:

  • Check-in
  • Briefing
  • VR ERVARING
  • Team foto
  • Tijd voor opscheppen onder het genot van een drankje aan onze bar

Je neemt de rol aan van een piraat, en wat willen piraten altijd? Schat zoeken natuurlijk! In Corsair’s Curse speel je een hebzuchtige piraat die vervloekt is door piratenkapitein Corsair terwijl je op zoek bent naar zijn schat. Vervloekt om extreem groot of klein te zijn, moeten spelers samenwerken in verschillende dimensies en slim profiteren van hun nieuwe maten om een uitweg te vinden uit hun bizarre situatie en te ontsnappen aan het schip. Lukt het jou en je teamgenoten samen de puzzels van Corsair op te lossen en de vloek te verbreken?

Corsair’s Curse is speciaal ontworpen voor maximaal vier spelers en heeft altijd minimaal twee spelers nodig om de puzzels van Corsair te kunnen oplossen en de vloek te doorbreken. Samenspelen is de sleutel tot een goede afloop van dit uitdagende avontuur.

DETAILS

Aantal spelers2- 4 spelers
Leeftijd12+
Tijdsduur30 min
Gesproken taalEngels
Geschikt voorFamilie uitje, Teambuilding, Vriendenuitje, Bedrijfsuitjes, Vrijgezellenfeest, Date-night
VR BegeleidersJa

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 23 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?