The Hallow (free-roam)

Virtual Reality Shooter

The Hallow (free-roam)

Tijdens een korte introductie dompelen we je onder in de wereld van VR. Daarna gaan we terug naar de 19e eeuw, waar wel eens vreemde dingen gebeurden. Ga samen met je team op zoek naar het abnormale! Aangespoord door een mysterieuze magiër, wat zal je allemaal tegenkomen? Vanaf 12j.

 

GenreShooter
Aantal spelers2 – 6 spelers per spel 
Spelduur30 min
Soort Co-op
PrijsVanaf €29.99 PP
LeeftijdMinimaal 12 jaar

                                           

                                         VR ROOM ”THE HALLOW”

Na het ontvangen van de opdracht ga jij met je team en de benodigde wapens het avontuur aan. Als groep reizen jullie tussen verschillende werelden met als doel zoveel mogelijk bovennatuurlijke wezens te elimineren. Om dit avontuur te overleven moeten jullie als team goed samenwerken. Hou je oren en ogen goed open want de bovennatuurlijke wezens komen het team van alle kanten aanvallen. Communiceer als een team en zorg dat je niet mis schiet! 

Degene met de meeste eliminaties komt bovenaan het scorebord te staan en mag zich benoemen tot de beste zombiejager! Ben jij niet bang voor een paar angstaanjagende wezens en ga jij dit avontuur aan met je teamgenoten? Laat je skills zien in dit bloedstollende avontuur in The Hallow!

Volledige bewegingsvrijheid! betreed de VR Arena!

Zeg vaarwel tegen controllers! en zeg hallo tegen vrij rond lopen! “Free Roam VR” is een revolutionaire technologie en geeft je de volledige bewegingsvrijheid binnen de kaders van de VR Arena. Loop met max 6 spelers vrij rond en ervaar Virtual Reality op zijn best.

keyvisual van the hallow waarin 2 personen bliksem uit hun handen schieten
personen op een vlot in een rivier van bloed
personen die in een oud gebouw met wapens staan te schieten
personen die in een oud gebouw met wapens staan te schieten
personen die in een oud gebouw met wapens staan te schieten
personen die in een oud gebouw met wapens staan te schieten
personen die in een oud gebouw met wapens staan te schieten

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 170 reviews

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?