The Raft + Blasters of the Universe

Venture deep into the heart of the swamp.

The Raft

Neem plaats aan boord op het vlot met je familie of vrienden en verdedig het moeras tegen super natuurlijke wezens! Blus brandjes en maak gebruik van de wapens op de boot. 

Loop vrij rond op het vlot om neem plaats achter een minigun en vecht tegen de monsters!

Pak shotguns op en vecht met meerdere wapens. Dit spel is net een Hollywood film waar jij de acteur bent. Dit spel is zeer indrukwekkend en grafisch enorm goed durf jij het aan?

  GenreFree-Roam Shooter
  Aantal spelers2 tot 4 spelers
  Spelduur

  1 x 15 min The Raft

  1 x 15 min Blasters of the Universe

  Ervaring45 Min
  VR GearVR Controller
  LeeftijdAlle leeftijden (8+)

   

  Waag je diep in het hart van het moeras, selecteer wapens en gebruik tactieken om je buitenaardse tegenstanders te bestrijden. Met vijanden die uit de kustlijn, het water en uit de lucht komen, dan heb je alle 4 teamgenoten nodig om veilig door het moeras te komen. Loop vrij rond door onze VR-Arena “Free Roam VR” is een revolutionaire technologie en geeft je de volledige bewegingsvrijheid binnen de grenzen van de VR Arena. 

   

   

  Blasters of the Universe: Infinity Forever is een coöperatieve multiplayer-shooter in free-roam VR, gebaseerd op het populaire VR-bullethelspel Blasters of the Universe.

  Wat ooit een virtual reality-utopie was, is overgenomen door een kwaadaardige superheer genaamd Alwyn. Deze keer is het aan generaal Respawn en zijn team van Blasters om Alwyns hol te infiltreren en een einde te maken aan zijn heerschappij van sukkels! Jij en je vrienden gaan aan boord van een drop-ship uit 1997 om het universum te redden van uitsterven door toedoen van deze fanatieke hypernerd.

  GenreFree-Roam
  Aantal spelers2 tot 4 spelers
  Spelduur

  1 x 15 min The Raft

  1 x 15 min Blasters of the Universe

  Ervaring45 Min
  VR GearVR Controller
  LeeftijdAlle leeftijden (8+)

   

  WAT BEZOEKERS VERTELLEN

  Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

  Adrian Topliceanu
  ★ ★ ★ ★ ★

  Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

  Piet de Vries
  ★ ★ ★ ★ ★

  Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

  Pascal Quist
  ★ ★ ★ ★ ★

  Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

  Zoë van Weerlee
  ★ ★ ★ ★ ★

  Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

  Klaas de Jong
  ★ ★ ★ ★ ★

  Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

  ★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 23 reviews

  RESERVEER DIRECT

  Durf jij het aan?