VR RACING

De beste racegames in VR

Stap de wereld van Virtual Reality binnen en jouw race experience verandert in een ongelooflijke ervaring. Draag je een bril, dan is dat geen enkel probleem. Ook dan kun je racen in de wereld van Virtual Reality en de meest realistische race experience beleven.

GenreRacing 
Aantal spelers2 – 4 spelers
Prijs €19.99 PP
LeeftijdAlle leeftijden (8+)
Spelduur30 min + 30 min. per extra team
VR GearLogitech G920, Game Seat AX-RF1

1 tegen 1

Neem het tegen elkaar op in een potje virtual reality racing.

Online multiplayer

Ga de uitdaging aan en speel online tegen de hele wereld.

RACE SEAT

Met de Game Seat AX-RF1 die wij hebben zit je zeer comfertabel en goed, voeg daarbij het Logitech G920 stuur en pedalen toe en je hebt de perfecte set-up om een zo realistisch mogelijke race ervaring te beleven.

VEEL KEUZE

Met het spel Project Cars 4 VR PRO speel je een van de meest meest realistische race simulators die er is. Met ruim 60 verschillende banen en meer dan 180 auto’s om uit te kiezen is er voor ieder wel een perfecte combinatie.

SAMEN SPELEN

Met een totaal van 2 race seats inclusief VR-brillen kun je met 2 mensen tegelijk racen. Race je liever met je vrienden alleen? Of race je liever met je vrienden tegen computer gegenereerde tegenstanders? Bots

MEEKIJKEN

Kom je met meer mensen tegelijk en speel je om de beurt? Laat dat de pret niet bederven! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat iedereen kan meekijken.

ERVAAR DE MOGELIJKHEDEN
Met het spel Project Cars 2 PRO VR Arcade editon speel je een van de beste en meest realistische race simulators die er op dit moment op de markt is. Dit spel is al jaren een hit bij de VR arcades ter wereld. Met ruim 50 verschillende tracks en meer dan 150 auto’s om uit te kiezen is er voor elk een combinatie die je altijd al hebt willen uit proberen.

BELEEF HET ULTIEME RACE GEVOEL

Racen in een formule 1 wagen is helaas niet voor iedereen weggelegd.

Gelukkig is het wel mogelijk om dit gevoel heel dicht te benaderen.

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?