WW1 Line Of Fire

Virtual Reality Trench Warfare

WW1 Line of Fire is een VR shooter waarin jullie de rol aannemen van echte soldaten middenin de chaos van de loopgraven oorlog in 1916. Als enige overlevenden van het offensief zullen jullie het met je laatste voorraden moeten volhouden in een 3 dagen lange intense strijd tegen de vijand. Jullie zullen vijandelijk vuur te zien moeten ontwijken en Duitse aanvallen terug moeten dringen met feilloze samenwerking en precisie. Schiet, ontdek, ontgrendel artillerie en maak gezamelijk strategische keuzes op weg naar de overwinning.

 

GenreShooter
Aantal spelers2 – 4 spelers per spel 
Spelduur30 min
VR GearVR-Guns, Haptic feedback vest
Prijs€29.99 PP
LeeftijdMinimaal 10 jaar

Een rek met 4 wapens is beschikbaar om de vijand te verslaan. Jullie gaan op ontdekking in de loopgraven om verschillende voorwerpen te vinden die jullie helpen in de strijd. Ontgrendel artillerie om de aanvallen af te weren. 

Aan het einde van elke dag moeten jullie een strategische keuze maken of jullie je aanval of verdediging verbeteren. Als een soldaat gewond is, moet hij naar een EHBO post gebracht worden om zo snel mogelijk weer klaar te zijn voor de strijd. Elkaar helpen en strategie is essentieel om de overwinning te behalen. Aan het einde van het spel krijgen jullie medailles om jullie te bedanken voor jullie moed. 

Volledige bewegingsvrijheid! betreed de VR Arena!

Zeg vaarwel tegen controllers! en zeg hallo tegen vrij rond lopen! “Free Roam VR” is een revolutionaire technologie en geeft je de volledige bewegingsvrijheid binnen de kaders van de VR Arena. Loop met max 4 spelers vrij rond en ervaar Virtual Reality op zijn best.

 

HAPTIC VESTS

Naast de extra dimensie die VR brengt voegen de haptic feedback vesten nog een extra laag aan de beleving toe.
Je voelt door het dragen van deze vesten precies waar de tegenstander jou heeft geraakt! Volledige Immersie

personen die in een oud gebouw met wapens staan te schieten
personen die in een oud gebouw met wapens staan te schieten
personen die in een oud gebouw met wapens staan te schieten
personen die in een oud gebouw met wapens staan te schieten
personen die in een oud gebouw met wapens staan te schieten

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?

WAT BEZOEKERS VERTELLEN

Wat bezoekers van ons vinden. Lees onze reviews.

Adrian Topliceanu
★ ★ ★ ★ ★

Hebben vandaag een leuke ervaring gedaan bij house of VR. Zeer leuke sfeer en een goede ruimte waar je in kan bewegen. Top. En de koffie smaakt ook heerlijk. Zeker nog een keer de moeite waard.

Piet de Vries
★ ★ ★ ★ ★

Zeker een waardevolle ervaring, je wordt positief verrast! Naast alles wat er te bieden is in Nederland heeft deze plek een groot aanbod aan games en spellen. Als je hier in de buurt bent, is het 100% de moeite waard dit mee te pakken!

Pascal Quist
★ ★ ★ ★ ★

Heerlijk genoten van deze mega enthousiaste host, zijn games en de top kwaliteit gear! Als we de volgende keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs!

Zoë van Weerlee
★ ★ ★ ★ ★

Dit weekend met 5 vriendinnen bij House of VR geweest om de Prince of persia escape te spelen. Echt een beleving en moeilijker dan we dachten. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met duidelijke uitleg! Goed via verschillende kanalen bereikbaar. Zeker een aanrader!!!!!

Klaas de Jong
★ ★ ★ ★ ★

Het was een mooie en nieuwe beleving! Je word aardig ontvangen en krijgt goeie uitleg over hoe de games gaan. Echt een fantastische middag hebben wij gehad! Je moet het beleven, het is fantastisch:)

★ ★ ★ ★ ★ Wij scoren een 10/10 uit 23 reviews