ZOMBIE WARRIORS VR

Virtual Reality Shooter

Zombie Warriors Free-roam

VR Zombies Schieten

Wil je realistisch zombies schieten in VR lets go! Suit up, trek je Haptic vest aan en pak je wapen. Met behulp van full-body tracking worden je fysieke bewegingen gedupliceerd in Virtual Reality. In teams van maximaal 4 spelers per game loop je vrij rond in onze spelarena. Gear-up met echte vr guns en haptic vesten die mee trillen bij inslagen en explosies! de strijd tegen de ondoden was nog nooit zo intens! 

GenreShooter
Aantal spelers2  spelers
Spelduur30 minuten
VR GearVR Guns, Haptic feedback vest,
Hand trackers
Prijs€33,- PP
LeeftijdMinimaal 12 jaar

Waarom Zombie warriors Free-roam?

Hét free roam avontuur van dit moment, Zombie warriors is een unieke ervaring speciaal ontwikkeld voor VR Arcades waarbij je met meerdere mensen tegelijk het spel in kan stappen. stap in een een post-apocalyptische wereld in om samen de Zombie Apocalypse te overleven. Bewapend met wapens naar keuze loop je vrij rond. Bepaal je speelstijl, schiet je medespelers te hulp en zorg dat jullie het samen overleven! Kortom, het ultieme virtual reality uitje met je vrienden of collega’s. Redden jullie het de zombies te verslaan?

personen die dekking zoeken en op een aanstormende zombie olifant schieten

Volledige bewegingsvrijheid in onze VR Arena!

Zeg vaarwel tegen controllers! en zeg hallo tegen vrij rond lopen! “Free Roam VR” is een revolutionaire technologie en geeft je de volledige bewegingsvrijheid binnen de VR Arena. Zombie warriors is extreem intense en dynamische ervaring met een duidelijke schrik factor, revive je medespelers & vecht tegen de eindbaas!. Beleef 1 van de meest teamgerichte VR-games. 

RESERVEER DIRECT

Durf jij het aan?